Xeno-oestrogenen – mijd deze hormoonverstoorders als de pest!

Xeno-oestrogenen – mijd deze hormoonverstoorders als de pest!

Dagelijks worden we blootgesteld aan een vrachtlading aan xeno-oestrogenen die onze gezondheid en algemeen welzijn bedreigen. Denk hierbij aan een heel gamma gaande van de typische vrouwenkwaaltjes tot diverse vormen van kanker.  
Veel vrouwen zijn zich niet niet van bewust en brengen zichzelf dus onbewust heel wat schade toe! Het goede nieuws is dat je zelf heel wat in de hand hebt om hier preventief iets aan te doen.
Read more...

20 redenen waarom vrouwen 40+ voldoende water moeten drinken

Read more...

Water – het cruciale belang van een vochtbalans in evenwicht

Water - het cruciale belang van een vochtbalans in evenwicht. Een tekort aan water kan aan de basis liggen van o.a. een futloos gevoel, hoofdpijn, een slechte nachtrust en tal van andere kleinere maar ook grotere ongemakken. Als je wil weten welke symptomen mogelijks gelinkt zijn aan een beginnende uitdroging, lees dan zeker verder.

Read more...

Magnesium: de verborgen kracht voor vrouwen

Veel vrouwen ervaren klachten als vermoeidheid, stemmingswisselingen, onrustige benen en spierpijn. Magnesium kan deze klachten helpen voorkomen.

Read more...

Het emotionele brein


Bepalen jouw emoties ook hoe jouw dag er uit ziet? 
 
Misschien antwoord je spontaan ‘neen’. Rationeel denken we vaak dat we het allemaal onder controle hebben. Maar niets is minder waar – jouw emoties en jouw gedachten bepalen jouw gedrag en hebben dus een heel grote invloed op de manier waarop jouw dag er uit ziet! 
Read more...
 
Read Older Updates Read Newer Updates