Stralend en gezond ouder worden


En van de jaren na je 40e 
de BESTE jaren van je leven maken!


Ik ben het niet eens met het gevoel dat teveel vrouwen hebben dat het na hun veertigste alleen nog maar bergaf kan. De maatschappij vertelt ons dat we van nature chagrijnig en minder aantrekkelijk worden naarmate we ouder worden…  Maar dat hoeft niet zo te zijn!!

Ik geloof heel sterk dat ELKE vrouw van de jaren na haar 40e 
de BESTE  van haar leven kan maken!!

Er ontbreekt een fundamenteel iets in de meeste benaderingen om ‘ons huis’ te herstellen en terug op te bouwen.
 
Om een huis te bouwen heb je niet alleen materialen nodig, je hebt ook kwalitatieve en gemotiveerde bouwakkers nodig. 
En zo gaat het ook met ons eigen huis, ons lichaam.

Veel coaches helpen je met de fundering, de muren en soms ook het dak bouwen. Maar, NIEMAND zorgt voor de bouwvakkers!! 

En dat is waar ons lichaam er – met het stijgen van de jaren – drastisch veel verliest, van die kwalitatieve en gemotiveerde bouwvakkers. Met de leeftijd verliezen we dramatisch veel gezonde actieve stamcellen, de basis van hoe ons lichaam zichzelf herstelt. Dat is ook de reden waarom we minder snel herstellen naarmate we ouder worden.

Uiteraard zal je resultaat behalen met het aanpassen van je voeding en structurele veranderingen in je levensstijl. 
Wanneer je echter ook je bouwvakkers activeert, dan gebeurt er iets geweldigs.

Wanneer je fototherapie voor stamcelactivatie combineert met gerichte FLOW levensstijl aanpassingen, dan ontstaat er PURE MAGIE! 

Hoe is mijn Health Happiness by FLOW Methode ontstaan?

Als vitaliteitscoach ben ik al langer bezig met tal van gerichte levensstijl-aanpassingen. Echter, ondanks al mijn inspanningen, bleef ik tegen een aantal uitdagingen aanlopen. 

Op mijn continue zoektocht om mezelf te helpen, hoorde ik over draagbare fototherapie voor stamcelactivatie – een unieke, niet-invasieve, veilige en kosteneffectieve gepatenteerde technologie die voor iedereen toegankelijk is. Ik besloot om het uit te proberen en de resultaten die ik heb mogen ervaren zijn ronduit verbluffend, net als de vele resultaten die ik zie bij zoveel mensen rondom mij.  

Stamcellen zijn de basis van hoe het lichaam zichzelf herstelt. Alleen, met de leeftijd daalt de hoeveelheid gezonde, actieve stamcellen dramatisch! Deze baanbrekende draagbare fototherapie technologie stimuleert het lichaam om zelf terug stamcelactivatie en -proliferatie te maken. Je brengt dus niets in het lichaam, maar je zet je eigen lichaam aan het werk! Hoe geweldig is dat!!

Het activeren van gezonde stamcellen op een systemische manier (in tegenstelling tot enkel lokaal) heeft zo ontzettend veel positieve effecten en kan helpen ondersteunen bij o.a. drastische vermindering van de ontstekingsgraad, gladder en strakker maken van de huid, versnelde wondgenezing, verhoogde haargroei, verhoogde collageenproductie, vervagen van  littekens of nog  pijnverlichting.Een aantal van mijn eigen wins: van supersnelle wondheling (!!), over verbeterde haarkwaliteit, stoppen groot haarverlies en terug groei van nieuw haar, problemen in heup en onderrug waar ik al zo’n 8 jaar last van heb zijn verdwenen, toegenomen energie, verminderde rimpelvorming door stimulatie van eigen collageen productie, mijn nagels zijn nog nooit zo sterk geweest en groeien lijk zot, ik ervaar veel meer rust en voor het eerst sinds lange tijd voel ik me weer mezelf in mijn eigen lijf (als je een vrouw 40+ bent begrijp je misschien wat ik bedoel…) en mijn wenkbrauwen groeien terug wat een grote indicatie is dat mijn schildklier minder in de problemen zit!! 

Ik was zo verbluft van de resultaten en het was voor mij meteen helder: I want to tell the whole world, I want to help the whole world!

En zo is mijn Health Happiness by FLOW Methode geboren:
Eerst je stamcellen activeren, zodat jij beschikt over kwalitatieve en gemotiveerde bouwvakkers
Gecombineerd met gerichte levensstijlaanpassingen, zodat jij over de nodige bouwmaterialen beschikt, om je resultaten te optimaliseren.
Mijn MISSIE - 

Zoveel mogelijk vrouwen helpen Health Happiness te ervaren om zo van de jaren na hun 40e de BESTE jaren van hun leven te maken!


Wat je over mij moet weten

Rise Up - Ik ken de moeilijke(re) momenten, echt waar! Maar ik heb geleerd dat je zelf alles in de hand hebt. Het leven overkomt je, maar je kiest zelf hoe je daar mee omgaat. I learned the hard way.

I walk my talk - Ik vind het altijd lastig om iets te leren van iemand die niet weet waarover ze in de praktijk spreken. Alle kennis die ik doorgeef, heb ik zelf helemaal doorleefd.

Yes, you can! - Ik weet dat het moeilijk kan zijn om te zien wat mogelijk is als je je niet goed in je vel voelt. Maar ik weet dat het kan, ik weet hoe het kan. Dus ja, het kan! Ook voor jou!

Never stop learning - Ik heb heel wat cursussen coaching, ayurveda, yogadocent, aromazorg, functionele ademhaling, orthomoleculaire voeding en suppletie en andere holistische strekkingen gevolgd en talloze boeken gelezen en heb daar in de eerste plaats zélf heel veel aan gehad.


Ontdek het geheim!

Hoe meer gemotiveerde bouwvakkers, hoe sneller en beter een huis gerenoveerd is. Hoe meer actieve gezonde stamcellen, hoe beter jouw lichaam zich kan herstellen. Ontdek hoe!

Waarom ik?

Omdat ik precies weet hoe jij je voelt. Omdat ik daar ook heb gezeten. Een burn out gevolgd door een emotioneel trauma hadden mij en mijn lichaam letterlijk tot stilstaand gebracht. En dit allemaal in een periode waar ik als vrouw doorheen de fase van de schommelende hormonen navigeerde waarbij de stressvolle events het probleem alleen maar groter maakten.

Jarenlang ben ik bezig geweest met voeding, suppletie, met ademhaling en het vermijden van externe toxines om mijn gezondheid te ondersteunen. Maar eerlijk, ik bleef tegen een aantal uitdagingen aanlopen… 

Totdat ik een nieuwe benadering probeerde die mijn kijk op gezondheid volledig heeft veranderd! Het was de kick-start dat mijn lichaam nodig had. Het voelde als het ontdekken van de ontbrekende schakel in mijn eigen gezondheidspuzzel. 

Als vitaliteitscoach en hormoondeskundige ontwikkelde ik mijn Health Happiness by FLOW methode. De resultaten die ik heb mogen ervaren waren ronduit verbluffend, net als de vele resultaten die ik zie bij de mensen rondom mij.

Er zijn veel gezondheidscoaches die je met een puzzelstukje helpen. Maar 1 puzzelstukje maakt nog geen puzzel. Ik ken elk stukje en ik leg met jou de hele puzzel: het activeren van je eigen stamcellen in combinatie met gerichte levensstijlaanpassingen. En dit is wat HET GROTE VERSCHIL maakt. Je gezondheid in eigen handen nemen waarbij je ALLE puzzelstukken gebruikt.

Let’s take back your Health Happiness with FLOW!


10 zotte (en onnodige) weetjes
  1. Ik hou van reizen en in contact komen met andere culturen. Er staan nog heel wat landen op mijn bucketlist!
  2. Ik koop liever boeken dan schoenen.
  3. Als ik kon leven op blote voeten zou ik dat doen.
  4. Smoothies met veel groenten en fruit zijn mijn favoriete ontbijt.
  5. Ik ben een grote dierenvriend.
  6. Ik hou van de natuur; bossen en bergen in het bijzonder spreken me aan. 
  7. Ik lees graag kennisboeken, #LongLiveLearning 😊
  8. Mijn zoete zonde - ik hou van zwarte chocolade!!
  9. Ik ben een beetje een 'wetenschapsnerd' en gefascineerd door de prachtige werking van ons mooie lichaam maar krijg vaak terug van mensen dat ik het op een begrijpelijke manier, Jip&Janneke stijl, kan overbrengen.
  10. Ik ben de tel kwijt geraakt van het aantal keer dat ik 'The Sound of Music' heb gezien - jawel, ELKE kerstperiode opnieuw ...  🙈😂  En jij, welke film heb jij meer dan 10x gezien?  😃

En nu wil ik jou leren kennen!

Hééé, nu jij mij leerde kennen, wil ik erg graag jou leren kennen!

Als je al lid bent van de Health Happiness voor vrouwen 40+Community (onze besloten facebookgroep) dan ben je zo goed als familie ... enne ik ben nieuwsgierig van aard.

Dus stel jezelf even voor in de groep.  Wie ben je, waar hou je van en wat zijn jouw wilde dromen om als energieke-jij waar te maken? Health Happiness voor vrouwen 40+Community (onze besloten facebookgroep)

Volg je me al op Sociale Media voor tips en tricks?

       

Véronique Vandersmissen - VitaliteitsCoach
Véronique Vandersmissen - Roosdaal - hello@health-happiness.be

© Copyright Véronique Vandersmissen 2023